ABDOLITO

Een reis van passie en creatie

Van jongs af aan had ik een passie voor geuren. Nu, in Nederland, maak ik mijn droom werkelijkheid. Elk parfum dat ik creëer, is een resultaat van mijn liefde en toewijding. Stap in mijn wereld en ontdek de betoverende reis achter mijn geuren

Abdulrazzak vluchtte uit Syrië en heeft nu zijn eigen parfumwinkel

De Ontdekkingsreis

Syrië
In een land doordrenkt van tradities en schoonheid...

Abdulrazzak werd geboren in een eenvoudige, liefdevolle familie in Syrië. Vanaf zijn vroegste jeugd voelde hij een onweerstaanbare aantrekkingskracht tot het creëren van parfums, een kunst die zijn hart veroverde en nooit meer losliet. De geurige aroma's van bloemen en kruiden omhulden zijn zintuigen en brachten een magische wereld tot leven.

De reis
De reis

Zijn reis begon toen Abdulrazzak samen met zijn buurman, een parfumeur met wie hij zijn diepste geheimen deelde, de eerste stappen zette in de betoverende wereld van geuren. Het was een tijd waarin hij de essentie van geuren begon te begrijpen en leerde hoe hij ze kon samenvoegen tot harmonieuze composities die de ziel beroerden. Met elke nieuwe creatie werd zijn passie sterker en zijn vaardigheden verfijnder.

Gedreven door nieuwsgierigheid en een onverzadigbaar verlangen naar kennis, reisde Abdulrazzak naar verre landen, waar hij in de leer ging bij gerenommeerde parfumeurs. Hij dompelde zich onder in de geheimen van distillatie, maceratie en menging, en ontdekte de magie van zeldzame ingrediënten die de basis vormen van meesterwerken in de parfumerie. Deze ervaringen werden een kostbaar bezit en vormden de basis van zijn diepe liefde voor parfums.

Nieuw Begin
Een Nieuw Begin

Echter, het leven bracht een onverwachte wending met de komst van oorlog in zijn land. Gedwongen om te vluchten, belandde Abdulrazzak uiteindelijk in Nederland, waar hij een nieuw begin maakte. Ondanks de uitdagingen en het verlies dat hij had ervaren, behield hij de veerkracht om zijn dromen na te jagen.

In zijn nieuwe thuisland werd Abdulrazzak geïnspireerd door de diversiteit en culturele rijkdom om hem heen. Hij werd gedreven door de wens om een brug te slaan tussen zijn oorspronkelijke erfgoed en de moderne wereld. Zijn passie voor parfums gecombineerd met zijn diepe waardering voor de Nederlandse kunst van het leven resulteerde in een unieke visie die hij wilde delen met anderen.

Carrière
Carrière

In Nederland begon Abdulrazzak zijn carrière als parfumadviseur bij verschillende vooraanstaande bedrijven. Zijn unieke vermogen om de juiste geur voor mensen te vinden, maakte hem al snel geliefd bij zijn klanten. Hij luisterde naar hun verhalen, begreep hun verlangens en selecteerde met zorg de perfecte parfums die hun persoonlijkheid omhulden. Maar Abdulrazzak wilde meer.

Hij verlangde ernaar om zijn eigen stempel te drukken op de wereld van parfum. Met vastberadenheid en een onuitputtelijke creativiteit besloot hij zijn droom te verwezenlijken. Hij opende zijn eigen winkel, een magische ruimte gevuld met geuren die hij persoonlijk had ontworpen. Elk parfum in zijn collectie vertelde een uniek verhaal, een reis van Syrië naar Nederland, gekoesterd in een flesje dat zowel een kunstwerk als een geurige belofte was.

Droom
Een Droom Verwezenlijken

Abdulrazzak's parfumcreaties waren als poëzie, gevuld met de emoties en herinneringen die hij koesterde. Met elke nieuwe compositie bracht hij zijn visie tot leven en bood hij anderen een unieke manier om zichzelf uit te drukken. Zijn winkel werd al snel een bestemming voor liefhebbers van parfum, een plek waar ze werden betoverd door de magie van geuren en de warmte van gastvrijheid die Abdulrazzak bood.

Maar zijn droom ging verder dan alleen het creëren van prachtige parfums. Abdulrazzak wilde een symbool van hoop zijn, een stem voor zijn gemeenschap en een voorbeeld van veerkracht en doorzettingsvermogen. Hij organiseerde workshops en evenementen waarin hij zijn kennis en passie deelde, anderen inspireerde om hun eigen dromen na te jagen en hun unieke geurverhalen te vertellen.

Hoop
Een Symbool van Hoop

Met elke druppel van zijn eigen creaties nodigt Abdulrazzak mensen uit om zijn persoonlijke reis te ervaren en de schoonheid van geuren te omarmen. Zijn parfums raken harten en veroveren de zintuigen, terwijl ze een brug vormen tussen culturen en herinneren aan de kracht van doorzettingsvermogen en hoop. Voor Abdulrazzak is zijn geurende reis niet alleen een testament van zijn passie, maar ook een symbool van eenheid en verbondenheid in een wereld die soms verdeeld lijkt.

Een Parfum met een Verhaal

De prachtige foto op de parfumfles toont de Norias van Hama, een iconisch symbool van de stad. Deze historische stad, die vroeger bekend stond als Emata, ligt in het hart van Syrië, aan de oevers van de rivier de Orontes.

De Norias van Hama zijn traditionele waterwielen die een indrukwekkend technisch meesterwerk vormen en een essentieel onderdeel zijn van de geschiedenis en cultuur van deze stad. De foto van de Norias van Hama op de parfumfles nodigt uit om de unieke schoonheid en betekenis van deze stad te ervaren.

Product pagina